Card image cap

11 Rechte keuken 300a greeploos

Rechte opstelllingen

€3.545,00,-

Excl. BTW

Card image cap

10 Rechte keuken 300-1

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Kies voor een hoekkeuken: praktisch en ruimtebesparend

De handigste opstellingen van hoekkeukens zijn door ons ontworpen, geproduceerd en op voorraad. Het voordeel is dat je precies díe hoekkeuken kunt bestellen die je nodig hebt én de hoekkeuken morgen al in huis hebt.

Waarom een hoekkeuken?

De hoekkeuken – ook wel L- keuken genoemd- is een uiterst praktische en ruimtebesparende keukenopstelling. Door de L-vorm beschikt een hoekkeuken over veel bewegingsruimte. Hierdoor kun je met meerdere personen in de keuken bezig zijn zonder elkaar te storen. Daarnaast zorgt de hoek voor een gezellige uitstraling. Dit maakt een hoekkeuken tot een fijne ruimte om in te koken en eten. Je ziet deze keuken veel in Nederlandse huizen terug. Keukensuitvoorraad.eu heeft verschillende versies en uitvoeringen in het assortiment.

Hoe plaats ik de hoekkeuken?

Eén zijde van de keuken plaatst u langs een muur. De andere zijde kan ook langs een muur of in de open ruimte staan. Hoe dan ook maak je, net zoals bij een rechte keuken, optimaal gebruik van de ruimte.

Veel opbergruimte

In de hoekkeuken heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onder- en bovenkasten en daarom heeft een hoekkeuken veel opbergruimte.

Bekijk onze hoekkeukens

Andere beschikbare keukenopstellingen

Haal het maximale uit de keuken én de beschikbare ruimte. Naast hoekkeukens, leveren wij deze opstellingen:

Rechte keuken

Een rechte keuken is ideaal, want in combinatie met een praktische inrichting en compacte inbouwapparatuur haal je alles uit de ruimte.

Bekijk onze rechte keukens

Pantry en Kitchenette keukens

Wij produceren duurzame en betaalbare pantries, die direct uit voorraad leverbaar zijn. De pantry is te gebruiken als bedrijfskeuken en ook geschikt als bijkeuken of een keuken in een schuur. Vele maten leverbaar.

Bekijk onze pantry keukens

Vandaag voor 12 uur bestellen, morgen de hoekkeuken in huis

Wij zijn dé specialist die een groot assortiment keukens uit voorraad levert. Of je nu huiseigenaar, projectontwikkelaar of beheerders van bijvoorbeeld studentenwoningen bent, wij leveren de door jouw gewenste keuken binnen 24 uur.

bekijk onze hoekkeukens

Hoekkeuken snel leverbaar uit eigen fabriek

Wekelijks produceren wij 2000 complete keukens. Daardoor heb je bij ons geen last van productietijd en extra schakels. Wij leveren direct vanuit onze fabrieksvoorraad naar de door jou gewenste locatie. Zo ben je op ieder moment, voor iedere woning verzekerd van de juiste keuken binnen 24 uur. Dus zeg maar dag tegen lange levertijden!

bekijk onze hoekkeukens

Bestel je hoekkeuken nu in hoogglans wit

Al onze keukens zijn afgewerkt in hoogglans wit. Hoogglans deuren reflecteren het licht in de keuken op spannende wijze en zorgen daarmee voor een strakke uitstraling. En wat misschien nog wel belangrijker is, je houdt hoogglans gemakkelijk schoon. Keukens in andere kleuren zijn ook een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen wij over de mogelijkheden.

Bekijk onze hoekkeukens

Kies voor hoekkeuken met keuken grepen of greeploos

Al onze keukens zijn zowel met keuken grepen als greeploos beschikbaar. Beiden opties zijn strak en stijlvol en sluiten aan op de wensen van je beoogde huurders en huiseigenaren. Ons advies: kies vooral wat bij de woning en het type bewoner past. Bekijk beide opties online en laat je informeren en inspireren!

Bekijk onze hoekkeukens

Hoogwaardige materialen voor al onze keukens

In onze fabriek assembleren wij de kasten door deze met zorg te persen en lijmen. Zo ben je altijd verzekerd van stevige keukenkasten waar je jarenlang met plezier gebruik van kan maken.

Moderne keukens door de inzet van lasertechniek

De keukenkasten produceren wij met een lasermachine. Het resultaat hiervan is strakkere fronten en een hogere vocht- en hittebestendigheid, waardoor de gebruiker langer plezier heeft van een mooie keuken.

Hoogwaardig AEG apparatuur in alle hoekkeukens

Het gebruiksplezier van keukens wordt voor een belangrijk deel bepaald door de oven, kookplaat en vaatwasser die je gebruikt. Al onze keukens zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige AEG apparatuur. Zowel de functionaliteit, de betrouwbare techniek en het design van de AEG apparatuur zijn van een hoog niveau.

5 jaar garantie op alle keukens

Heeft de keuken tijdens het gebruik een mankement opgelopen? Geen zorgen, bij keukensuitvoorraad.eu profiteer je standaard van 5 jaar fabrieksgarantie op alle keukens én apparatuur! Dus je ziet, je hoeft je geen zorgen te maken.

Bekijk onze keukens

Bestel je hoekkeuken direct

Card image cap

10a Rechte keuken 300-1a

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Card image cap

12 Rechte keuken 300-2

Rechte opstelllingen

€3.545,00,-

Excl. BTW

Ben je op zoek naar goede keukens met een moderne uitstraling die snel worden geleverd? Maak dan een keuze uit ons assortiment en ontvang de keuken morgen in huis.

Bekijk onze hoekkeukens
0

Your Cart