Card image cap

10 Rechte keuken 300-1

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Card image cap

12a Rechte keuken 300-2a

Rechte opstelllingen

€3.545,00,-

Excl. BTW

Altijd de juiste keuken

Het kan gebeuren dat je project binnen één week moet worden opgeleverd. Wij helpen om de deadline te halen door de nieuwe keuken binnen 24 uur te leveren.

Wij beschikken over een groot assortiment en daardoor vind je altijd en passende keuken. In een paar muisklikken heb je de volgende dag een nieuwe keuken in huis. Ideaal voor het geval je een planning moet halen en een woning of zelf meerdere woningen moet opleveren. De keuken is altijd geproduceerd in onze Nederlandse fabriek en van hoogwaardige kwaliteit. Zo heb je jarenlang plezier van de nieuwe keuken(s).

Keukensuitvoorraad.eu is dé naam als het aankomt op directe levering

U bestelt de keuken voor 12 uur, dan ontvangt u de volgende dag. Binnen 24 uur is onze belofte en dat maken wij iedere dag waar. Bij andere aanbieders geldt een gemiddelde levertijd van minstens 2 weken. Dankzij de hoge productiecapaciteit van onze fabriek, staan wij garant voor een supersnelle levering.

Keukens uit voorraad leverbaar door eigen fabriek

Wekelijks produceren wij 2000 complete keukens. Daardoor heb je bij ons geen last van productietijd en extra schakels. Wij leveren direct vanuit onze fabrieksvoorraad naar de door jou gewenste locatie. Zo ben je op ieder moment, voor iedere woning verzekerd van de juiste keuken binnen 24 uur. Dus zeg maar dag tegen lange levertijden

bekijk onze keukens

Bestel keukens uit voorraad nu in hoogglans wit

Al onze keukens uit voorraad zijn afgewerkt in hoogglans wit. Hoogglans deuren reflecteren het licht in de keuken op spannende wijze en zorgen daarmee voor een strakke uitstraling. En wat misschien nog wel belangrijker is, je houdt hoogglans gemakkelijk schoon. Keukens uit voorraad in andere kleuren zijn ook een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen wij over de mogelijkheden.

bekijk onze keukens

Keukens uit voorraad met keuken grepen of greeploos

Al onze keukens zijn zowel met keuken grepen als greeploos beschikbaar. Beiden opties zijn strak en stijlvol en sluiten aan op de wensen van je beoogde huurders en huiseigenaren. Ons advies: kies vooral wat bij de woning en het type bewoner past. Bekijk beide opties online en laat je informeren en inspireren!

Bekijk onze keukens

Hoogwaardige materialen voor al onze keukens uit voorraad

In onze fabriek assembleren wij de kasten door deze met zorg te persen en lijmen. Zo ben je altijd verzekerd van stevige keukenkasten waar je jarenlang met plezier gebruik van kan maken.

Moderne keukens door de inzet van lasertechniek

De keukenkasten produceren wij met een lasermachine. Het resultaat hiervan is strakkere fronten en een hogere vocht- en hittebestendigheid, waardoor de gebruiker langer plezier heeft van een mooie keuken.

Hoogwaardig AEG apparatuur in alle keukens uit voorraad

Het gebruiksplezier van keukens wordt voor een belangrijk deel bepaald door de oven, kookplaat en vaatwasser die je gebruikt. Al onze keukens zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige AEG apparatuur. Zowel de functionaliteit, betrouwbare techniek en design van de AEG apparatuur zijn van een hoog niveau.

5 jaar garantie op alle keukens

Heeft de keuken tijdens het gebruik een mankement opgelopen? Geen zorgen, bij keukensuitvoorraad.eu profiteer je standaard van 5 jaar fabrieksgarantie op alle keukens én apparatuur! Dus je ziet, je hoeft je geen zorgen te maken.

Bekijk onze keukens

Bestel je keukens uit voorraad direct

Card image cap

10a Rechte keuken 300-1a

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Card image cap

10 Rechte keuken 300-1

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Ben je op zoek naar goede keukens met een moderne uitstraling die snel worden geleverd? Maak dan een keuze uit ons assortiment en ontvang de keuken morgen in huis.

bekijk onze keukens
0

Your Cart