Card image cap

11 Rechte keuken 300a greeploos

Rechte opstelllingen

€3.545,00,-

Excl. BTW

Card image cap

12a Rechte keuken 300-2a

Rechte opstelllingen

€3.545,00,-

Excl. BTW

Bestel nu een keukenblok; perfect voor iedere ruimte

Een keukenblok is een rechte keuken die wij voorzien van een spoelbak, koelkast en andere keukenapparatuur. Je kunt kiezen uit verschillende indelingen, afmetingen en kleuren, zodat er voor elke situatie een geschikt model is. Ook voor je bedrijf leveren wij een keukenblok. Een dergelijk keukenblok beschikt veelal over een koelkast en spoelbak. Maar als je bijvoorbeeld naar een keukenblok voor een vakantiehuis zoekt, dan is het goed om te kiezen voor een model met (combi)oven.

Bekijk assortiment

Andere beschikbare keukenopstellingen

Haal het maximale uit de keuken én de beschikbare ruimte. Naast keukenblokken, leveren wij deze opstellingen:

Hoekkeuken

Wil je de beschikbare ruimte maximaal benutten? Dan is een hoekkeuken een interessante optie. Het biedt extra werkruimte en mogelijkheden voor een ruime opstelling, bijvoorbeeld met een dubbele gootsteen of een groot fornuis.

Bekijk onze hoekkeukens

Pantry en Kitchenette keukens

Wij produceren duurzame en betaalbare pantries, die direct uit voorraad leverbaar zijn. De pantry is te gebruiken als bedrijfskeuken en ook geschikt als  bijkeuken of een keuken in een schuur. Onze pantries zijn in vele maten leverbaar.

Bekijk onze panrty keukens

Vandaag voor 12 uur bestellen, morgen het keukenblok in huis

Wij zijn dé specialist die een groot assortiment keukens uit voorraad levert. Of je nu huiseigenaar, projectontwikkelaar of beheerders van bijvoorbeeld studentenwoningen bent, wij leveren het door jouw gewenste keukenblok binnen 24 uur.

Bekijk assortiment

0

Your Cart