Card image cap

21 Hoekkeuken 285 x 320

Hoekopstellingen

€4.545,00,-

Excl. BTW

Kwaliteits keukens de volgende dag geleverd? Dat kan!

Vandaag voor 12 uur bestellen, morgen de keukens in huis

Wij zijn dé specialist die een groot assortiment keukens uit voorraad levert. Of je nu huiseigenaar, projectontwikkelaar of beheerders van bijvoorbeeld studentenwoningen bent, wij leveren de door jouw gewenste keukens binnen 24 uur. Wij leveren wij deze opstellingen: hoekkeukens, rechte keukens en pantries.

Bekijk onze keukens

Alle keukens snel leverbaar uit eigen fabriek

Wekelijks produceren wij 2000 complete keukens. Daardoor heb je bij ons geen last van productietijd en extra schakels. Wij leveren direct vanuit onze fabrieksvoorraad naar de door jou gewenste locatie. Zo ben je op ieder moment, voor iedere woning verzekerd van de juiste keuken binnen 24 uur. Dus zeg maar dag tegen lange levertijden!

Bekijk onze keukens

Bestel je keukens nu in hoogglans wit

Al onze keukens zijn afgewerkt in hoogglans wit. Hoogglans deuren reflecteren het licht in de keuken op spannende wijze en zorgen daarmee voor een strakke uitstraling. En wat misschien nog wel belangrijker is, je houdt hoogglans gemakkelijk schoon. Keukens in andere kleuren zijn ook een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen wij over de mogelijkheden.

Bekijk onze keukens

Kies voor keuken met keuken grepen of greeploos

Al onze keukens zijn zowel met keuken grepen als greeploos beschikbaar. Beiden opties zijn strak en stijlvol en sluiten aan op de wensen van je beoogde huurders en huiseigenaren. Ons advies: kies vooral wat bij de woning en het type bewoner past. Bekijk beide opties online en laat je informeren en inspireren!

Bekijk onze keukens

Hoogwaardige materialen voor al onze keukens

In onze fabriek assembleren wij de kasten door deze met zorg te persen en lijmen. Zo ben je altijd verzekerd van stevige keukenkasten waar je jarenlang met plezier gebruik van kan maken.

Moderne keukens door de inzet van lasertechniek

De keukenkasten produceren wij met een lasermachine. Het resultaat hiervan is strakkere fronten en een hogere vocht- en hittebestendigheid, waardoor de gebruiker langer plezier heeft van een mooie keuken.

Hoogwaardig AEG apparatuur in alle keukens

Het gebruiksplezier van keukens wordt voor een belangrijk deel bepaald door de oven, kookplaat en vaatwasser die je gebruikt. Al onze keukens zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige AEG apparatuur. Zowel de functionaliteit, de betrouwbare techniek en het design van de AEG apparatuur zijn van een hoog niveau.

5 jaar garantie op alle keukens

Heeft de keuken tijdens het gebruik een mankement opgelopen? Geen zorgen, bij keukensuitvoorraad.eu profiteer je  standaard van 5 jaar fabrieksgarantie op alle keukens én apparatuur! Dus je ziet, je hoeft je geen zorgen te maken.

Bekijk onze keukens

Bestel je keuken direct

Card image cap

10 Rechte keuken 300-1

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Card image cap

12 Rechte keuken 300-2

Rechte opstelllingen

€3.545,00,-

Excl. BTW

Ben je op zoek naar goede keukens met een moderne uitstraling die snel worden geleverd? Maak dan een keuze uit ons assortiment en ontvang de keuken morgen in huis.

Bekijk onze keukens
0

Your Cart