Card image cap

10 Rechte keuken 300-1

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Bestel eenvoudig een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken moet voldoen aan je wensen en de manier waarop je de keuken gebruikt. Want dat bespaart je iedere dag tijd en energie. Bij keukensuitvoorraad.eu vind je een groot aanbod keukens. En allemaal direct leverbaar.

Nieuwe keukens van keukensuitvoorraad.eu hebben een compleet eigen karakter. Dat komt doordat wij zelf ontwerpen, samenstellen en produceren. We zijn daardoor in staat om meest populaire keukenstijlen en opstellingen in ons keukenassortiment te verwerken. Van ieder type nieuwe keuken – of het een hoekkeuken, rechte keuken of pantry is – leveren wij diverse varianten. De keuze is aan jou!

Kies de keuken die bij je past en wij leveren de volgende dag.

Bekijk onze keukens

Vandaag voor 12 uur bestellen, morgen een nieuwe keuken in huis

Wij zijn dé specialist die een groot assortiment keukens uit voorraad levert. Of je nu huiseigenaar, projectontwikkelaar of beheerders van bijvoorbeeld studentenwoningen bent, wij leveren de door jouw gewenste keuken binnen 24 uur.

Bekijk onze keukens

Nieuwe keukens snel leverbaar uit eigen fabriek

Wekelijks produceren wij 2000 complete keukens. Daardoor heb je bij ons geen last van productietijd en extra schakels. Wij leveren direct vanuit onze fabrieksvoorraad naar de door jou gewenste locatie. Zo ben je op ieder moment, voor iedere woning verzekerd van de juiste keuken binnen 24 uur. Dus zeg maar dag tegen lange levertijden!

Bekijk onze keukens

Bestel je nieuwe keuken nu in hoogglans wit

Al onze keukens zijn afgewerkt in hoogglans wit. Hoogglans deuren reflecteren het licht in de keuken op spannende wijze en zorgen daarmee voor een strakke uitstraling. En wat misschien nog wel belangrijker is, je houdt hoogglans gemakkelijk schoon. Keukens in andere kleuren zijn ook een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen wij over de mogelijkheden.

Bekijk onze keukens

Kies voor keuken grepen of greeploos

Al onze nieuwe keukens zijn zowel met keuken grepen als greeploos beschikbaar. Beiden opties zijn strak en stijlvol en sluiten aan op de wensen van je beoogde huurders en huiseigenaren. Ons advies: kies vooral wat bij de woning en het type bewoner past. Bekijk beide opties online en laat je informeren en inspireren!

Bekijk onze keukens

Hoogwaardige materialen voor al onze keukens

In onze fabriek assembleren wij de kasten door deze met zorg te persen en lijmen. Zo ben je altijd verzekerd van stevige keukenkasten waar je jarenlang met plezier gebruik van kan maken.

 

Moderne keukens door de inzet van lasertechniek

De keukenkasten produceren wij met een lasermachine. Het resultaat hiervan is strakkere fronten en een hogere vocht- en hittebestendigheid, waardoor de gebruiker langer plezier heeft van de nieuwe keuken. 

 

Hoogwaardig AEG apparatuur in alle keukens

Het gebruiksplezier van een nieuwe keuken wordt voor een belangrijk deel bepaald door de oven, kookplaat en vaatwasser die je gebruikt. Al onze keukens zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige AEG apparatuur. Zowel de functionaliteit, de betrouwbare techniek en het design van de AEG apparatuur zijn van een hoog niveau.

5 jaar garantie op de nieuwe keuken

Heeft de keuken tijdens het gebruik een mankement opgelopen? Geen zorgen, bij keukensuitvoorraad.eu profiteer je  standaard van 5 jaar fabrieksgarantie op alle keukens én apparatuur! Dus je ziet, je hoeft je geen zorgen te maken.

Bekijk onze keukens

Bestel je nieuwe keuken direct

Card image cap

10 Rechte keuken 300-1

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Ben je op zoek naar goede keukens met een moderne uitstraling die snel worden geleverd? Maak dan een keuze uit ons assortiment en ontvang de keuken morgen in huis.

Bekijk onze keukens
0

Your Cart