Over keukens uit voorraad


Hoe fijn en gemakkelijk zou het zijn, als je de keuken die je vandaag bestelt, morgen in huis kan hebben? Keukensuitvoorraad.eu voorziet in deze behoefte. Niet alleen voor aannemers maar juist ook voor verhuurders en eigenaren of beheerders van bijvoorbeeld studentenwoningen.

Hoe is Keukens uit voorraad ontstaan?

Wat begon als een ambitieus plan is werkelijkheid geworden: complete keukens, inclusief werkblad en apparatuur, binnen 24 uur geleverd. Het plan voor Keukens uit voorraad is ontstaan vanuit onze wens om de productiecapaciteit van onze fabriek optimaal te benutten én de behoefte van de markt aan een snelle levering van mooie keukens.

Welke keukenopstellingen bieden we?

Wij bieden een drietal keukenopstellingen; rechte opstellingen, hoekkeukens en pantries. Alle opstellingen, zonder uitzondering, worden geleverd in hoogglans wit met een modern, strak en donker werkblad. De rechte keukens en hoekkeukens zijn standaard voorzien van minimaal vier apparaten van het merk AEG. Deze moderne keukens zijn dus niet alleen mooi maar ook functioneel en voorzien van kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur.
Naast de gebruikelijke opstellingen, bieden wij voor vrijwel het gehele assortiment een vergelijkbare greeploze keuken aan. Met dit uitgebalanceerde assortiment bewijzen wij dat u een mooie stijlvolle keuken ook gemakkelijk online kunt kopen.

Wie is Keukens uit voorraad?

Wij opereren vanuit onze fabriek in het zuiden van Nederland. Met een productiecapaciteit van ruim 2000 keukens per week, zijn wij de grootste keukenfabriek in Nederland. Wij streven, binnen iedere afdeling van De Keukenfabriek, naar het continue verbeteren van onze processen met het doel de productie te optimaliseren.

Keukensuitvoorraad.eu wordt uitgevoerd door een jong en leergierig team met een frisse blik op de keukenbranche. Vanuit onze moderne productieomgeving wordt alles in het werk gesteld om te voldoen aan de wensen van de markt. Wij zijn er van overtuigd onze klanten hiermee een unieke combinatie te bieden van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en spectaculaire aanbiedingen via onze nieuwsbrief!

Mist u een opstelling of heeft u vragen, stuur ons dan een mail.

0

Your Cart