Card image cap

10 Rechte keuken 300-1

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Card image cap

18 Rechte keuken 390

Rechte opstelllingen

€4.195,00,-

Excl. BTW

Kies de rechte keuken die bij jou past

De handigste varianten van rechte keukens zijn door ons ontworpen en geproduceerd en altijd op voorraad beschikbaar. Jouw voordeel is, dat je precies díe keuken die nodig is in een paar muisklikken via deze website bestelt. Vervolgens leveren wij binnen 24 uur! Handig toch?
Of het nu gaat om een groot huis of een klein appartement, een rechte keuken is altijd geschikt, omdat deze maar één achterwand nodig heeft. De rechte keuken is de meest eenvoudige keukenopstelling. Een rechte keuken is bijvoorbeeld in smallere ruimtes goed toepasbaar. De compacte vorm zorgt daarnaast voor een efficiënt gebruik, zodat je altijd met plezier kunt koken.
Een rechte keuken wordt langs de langste zijde van de kamer geplaatst, zodat je zoveel mogelijk ruimte creëert. Door de langste zijde te benutten, biedt de rechte keuken genoeg plaats voor een kookunit en een spoelbak. Verder is er nog ruimte voor gewenste inbouwapparatuur als een vaatwasser en een koelkast.
De rechte keukens van keukensopvoorraad.eu zijn verkrijgbaar in alle voorkomende maten, zodat voor iedere woning of project de juiste rechte keuken beschikbaar is.

Bekijk onze rechte keukens

Andere beschikbare keukenopstellingen

Haal het maximale uit de keuken én de beschikbare ruimte. Naast rechte keukens, leveren wij deze opstellingen:

Hoekkeuken

Wil je de beschikbare ruimte maximaal benutten? Dan is een hoekkeuken een interessante optie. Het biedt extra werkruimte en mogelijkheden voor een ruime opstelling, bijvoorbeeld met een dubbele gootsteen of een groot fornuis.

Bekijk onze hoekkeukens

Pantry en Kitchenette keukens

Wij produceren duurzame en betaalbare pantries, die direct uit voorraad leverbaar zijn. De pantry is te gebruiken als bedrijfskeuken en ook geschikt als bijkeuken of een keuken in een schuur. Onze pantries zijn in vele maten leverbaar.

Bekijk onze pantry keukens

Vandaag voor 12 uur bestellen, morgen de rechte keuken in huis

Wij zijn dé specialist die een groot assortiment keukens uit voorraad levert. Of je nu huiseigenaar, projectontwikkelaar of beheerders van bijvoorbeeld studentenwoningen bent, wij leveren de door jouw gewenste keukens binnen 24 uur.

Bekijk onze rechte keukens

Alle keukens snel leverbaar uit eigen fabriek

Wekelijks produceren wij 2000 complete keukens. Daardoor heb je bij ons geen last van productietijd en extra schakels. Wij leveren direct vanuit onze fabrieksvoorraad naar de door jou gewenste locatie. Zo ben je op ieder moment, voor iedere woning verzekerd van bijvoorbeeld een rechte keuken binnen 24 uur. Dus zeg maar dag tegen lange levertijden!

Bekijk onze rechte keukens

Bestel je rechte keuken nu in hoogglans wit

Al onze keukens zijn afgewerkt in hoogglans wit. Hoogglans deuren reflecteren het licht in de keuken op spannende wijze en zorgen daarmee voor een strakke uitstraling. En wat misschien nog wel belangrijker is, je houdt hoogglans gemakkelijk schoon. Keukens in andere kleuren zijn ook een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen wij over de mogelijkheden.

Bekijk onze rechte keukens

Kies voor keuken grepen of greeploos

De rechte keuken is zowel met keuken grepen als greeploos beschikbaar. Beiden opties zijn strak en stijlvol en sluiten aan op de wensen van je beoogde huurders en huiseigenaren. Ons advies: kies vooral wat bij de woning en het type bewoner past. Bekijk beide opties online en laat je informeren en inspireren!

Bekijk onze rechte keukens

Hoogwaardige materialen voor al onze rechte keukens

In onze fabriek assembleren wij de kasten door deze met zorg te persen en lijmen. Zo ben je altijd verzekerd van stevige keukenkasten waar je jarenlang met plezier gebruik van kan maken.

Moderne keukens door de inzet van lasertechniek

De keukenkasten produceren wij met een lasermachine. Het resultaat hiervan is strakkere fronten en een hogere vocht- en hittebestendigheid, waardoor de gebruiker langer plezier heeft van een mooie keuken.

Hoogwaardig AEG apparatuur in alle rechte keukens

Het gebruiksplezier van jouw rechte keuken wordt voor een belangrijk deel bepaald door de oven, kookplaat en vaatwasser die je gebruikt. Al onze keukens zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige AEG apparatuur. Zowel de functionaliteit, de betrouwbare techniek en het design van de AEG apparatuur zijn van een hoog niveau.

5 jaar garantie op alle keukens

Heeft de keuken tijdens het gebruik een mankement opgelopen? Geen zorgen, bij keukensuitvoorraad.eu profiteer je standaard van 5 jaar fabrieksgarantie op alle keukens én apparatuur! Dus je ziet, je hoeft je geen zorgen te maken.

Bekijk onze keukens

Bestel je rechte keuken direct

Card image cap

10a Rechte keuken 300-1a

Rechte opstelllingen

€3.395,00,-

Excl. BTW

Card image cap

12 Rechte keuken 300-2

Rechte opstelllingen

€3.545,00,-

Excl. BTW

Ben je op zoek naar goede keukens met een moderne uitstraling die snel worden geleverd? Maak dan een keuze uit ons assortiment en ontvang de keuken morgen in huis.

Bekijk onze rechte keukens
0

Your Cart